Print indoor

PRINT INDOOR

Tehnologia utilizata permite obtinerea celei mai inalte rezolutii si a unei claritati deosebite a nuantelor cromatice. Cernelurile folosite de cea mai noua generatie – Latex – ofera pe langa potential creativ nelimitat, intensitate coloristica deosebita, garantia unei calitati ridicate de excutie si faptul ca elimina problemele tipice legate de mediu, sanatate si siguranta. Cu cernelurile Latex se produc printuri fara miros, fara emisii toxice periculoase (compusi volatili organici – VOC), ce nu au nevoie de timp suplimentar de uscare, fiind gata de laminare sau alte prelucrari imediat ce ies din imprimanta.

BACKLIT FILM
Este un poliester cu un strat special pe care se obtine un print cu o inalta rezolutie si calitate, culori vii si puternice, atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii cand sunt iluminate. Poate fi transparent sau translucent. Latimea de printare maxima este de 1.5 m si se printeaza digital cu cerneluri solvent, ecosolvent, UV sau Latex.
Destinatie: ideal pentru indoor, se lumineaza din spate si poate fi utilizat la: casete luminoase, display-uri de interior sau exterior, semnalistica la raft, hang-ere, citylight-uri, in statiile de autobuz sau metrou.

AUTOCOLANT
Autocolantele PVC pot fi cu adeziv permanent sau removable, mat, lucios, translucent, reflectorizant. Se printeaza digital, se poate taia pe contur, iar pentru o rezistenta sporita, se poate lamina mat sau lucios.
Destinatie: tipurile de autocolant sunt foarte diversificate, avand astfel o multitudine de aplicatii atat indoor, cat si outdoor. Se foloseste la decorari de: vitrine, standuri expozitionale, spatii comerciale, etichete, semnalizare, hangere, wobllere.

ROLL-UP
Pentru roll-up se foloseste frontlit sau pp-banner, ce se monteaza pe suporturi de aluminiu retractabile de diferite tipuri: simple, rotative, de diverse marimi 2x 0,8m si 2x 1 m.
Destinatie: este unul dintre cele mai utilizate moduri de a atrage atentia asupra unui produs sau eveniment indoor ca: decor de vitrina, in showroom-uri, magazine, sali de asteptare, receptii, cinematografe, la standuri, pe parcursul targurilor sau expozitiilor.

FLOOR GRAPHICS
Folie autocolanta speciala pentru trafic intens, cu aderenta mare, dar care se poate indeparta fara dificultati. Se printeaza digital, se decupeaza pe contur, se neutralizeaza zona in cazul schimbarii decorului, iar pentru o rezistenta mai mare, se lamineaza.
Destinatie: outdoor si indoor, in general ca directionale sau pentru a anunta evenimente, oferte speciale, promotii.

CANVAS
Material textil din poliester, fara suport, special creat pentru a fi printat pe masini care functioneaza cu cerneala Latex, solvent sau UV. Pe acest material se obtin imagini de o calitate deosebita, in culori vii.
Destinatie: tablouri, reproduceri foto, semne de interior, decorare de magazine.

CITY LIGHT
Pe panourile citylight se foloseste hartie whiteback, se printeza digital, cu cerneluri pe baza de solvent, eco solvent, UV sau Latex, latime maxima de printare 1.6 m. Caracteristicile principale sunt gradul mare de alb, transparenta uniforma, stabilitatea dimensionala.
Destinatie: panourile citylight se utilizeaza atat indoor, cat si outdoor.

TAPET PRINTABIL
Tapetul folosit este realizat dintr-o tesatura pe baza de poliester cu o suprafata tratata special pentru obtinerea unor imagini caracterizate prin detaliu si culoarea intensa. Se printeaza cu tehnologie latex, latime maxima de printare 1.55 m.
Destinatie: tapetul este un produs care se recomanda a fi folosit la amenajarile de interior: decorari pereti, standuri expozitionale.